REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 250 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 kg obuolių
    0,75 stiklinės cukraus (priklausomai nuo obuolių saldumo)
    1,5 pakelio citrinų želė

    Tešlai skirtus ingredientus sumaišykite ir užminkykite tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją padalykite į dvi dalis. Vieną jų dėkite į kamerą, o kitą iškočiokite ir dėkite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi.

    Pasiruoškite įdarą. Obuolius išdarinėkite (nulupkite) ir sutarkuokite. Sumaišykite su cukrumi ir dėkite ant mažos ugnies. Kaitinkite, kol ištirps cukrus (4 - 5 minutės). Nuimkite nuo ugnies ir sumaišykite su žele.

    Įdarą supilkite ant pagrindo, o tada ant viršaus sutarkuokite kitą dalį tešlos.

    Kepkite 180 C temperatūroje maždaug 45 minutes, kol tešla paruduos.

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 250 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    1 kg obuolių
    0,75 stiklinės cukraus (priklausomai nuo obuolių saldumo)
    1,5 pakelio citrinų želė

    Tešlai skirtus ingredientus sumaišykite ir užminkykite tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją padalykite į dvi dalis. Vieną jų dėkite į kamerą, o kitą iškočiokite ir dėkite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi.

    Pasiruoškite įdarą. Obuolius išdarinėkite (nulupkite) ir sutarkuokite. Sumaišykite su cukrumi ir dėkite ant mažos ugnies. Kaitinkite, kol ištirps cukrus (4 - 5 minutės). Nuimkite nuo ugnies ir sumaišykite su žele.

    Įdarą supilkite ant pagrindo, o tada ant viršaus sutarkuokite kitą dalį tešlos.

    Kepkite 180 C temperatūroje maždaug 45 minutes, kol tešla paruduos.

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų