Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų morkų (virtos)
- 200 gramų pupelių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 200 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais, svogūnas supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Paskui į keptuvę sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputį patroškinama. Salotos valgomos ir šiltos, ir šaltos. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 200 gramų morkų (virtos)
- 200 gramų pupelių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 200 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais, svogūnas supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Paskui į keptuvę sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputį patroškinama. Salotos valgomos ir šiltos, ir šaltos. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą