• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų morkų (virtos)
  • 200 gramų pupelių (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais, svogūnas supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Paskui į keptuvę sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputį patroškinama. Salotos valgomos ir šiltos, ir šaltos. Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų morkų (virtos)
  • 200 gramų pupelių (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais, svogūnas supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Paskui į keptuvę sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputį patroškinama. Salotos valgomos ir šiltos, ir šaltos. Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų