Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais, svogūnas supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Paskui į keptuvę sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputį patroškinama. Salotos valgomos ir šiltos, ir šaltos. Skanaus!
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų morkų (virtos)
200 gramų pupelių (virtos)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
200 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos ir grybai supjaustomi kubeliais, svogūnas supjaustomas ir apkepinamas aliejuje. Paskui į keptuvę sudedamos pupeles, morkos ir grybai. Viskas apibarstoma prieskoniais ir truputį patroškinama. Salotos valgomos ir šiltos, ir šaltos. Skanaus!