INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   2 saujos   špinatų 
  -   3 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
  -   200 gramų   pievagrybių 
  -   100 mililitrų   grietinėlės 
  -   3 valgomieji šaukštai   parmezano sūrio (sutarkuotas) 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
 Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
 Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.   
    Autorius: Vegetarė 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   2 saujos   špinatų 
  -   3 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
  -   200 gramų   pievagrybių 
  -   100 mililitrų   grietinėlės 
  -   3 valgomieji šaukštai   parmezano sūrio (sutarkuotas) 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
 Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
 Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.   
    Autorius: Vegetarė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI