Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 saujos špinatų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 3 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (sutarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
    Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
    Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 saujos špinatų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 3 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (sutarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
    Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
    Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų