REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 5 vienetai silkių
- 1 litras raugintų kopūstų
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 6 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą įpilkite truputį vandens, aliejaus, sudėkite kopūstus, išvirtus ir susmulkintus grybus, susmulkintą svogūną. Troškinkite 1,5 valandos. Bulves su lupenom išvirkite atskirai. Silkes supjaustykite gabalėliais. Į gilesnį indą sudėkite pusę nuluptų ir griežinėliais pjaustytų bulvių, ant jų sudėkite kopūstus, paskui silkę ir ant viršaus likusias bulves. Šutinkite orkaitėje apie 30 minučių.
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 5 vienetai silkių
- 1 litras raugintų kopūstų
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 6 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą įpilkite truputį vandens, aliejaus, sudėkite kopūstus, išvirtus ir susmulkintus grybus, susmulkintą svogūną. Troškinkite 1,5 valandos. Bulves su lupenom išvirkite atskirai. Silkes supjaustykite gabalėliais. Į gilesnį indą sudėkite pusę nuluptų ir griežinėliais pjaustytų bulvių, ant jų sudėkite kopūstus, paskui silkę ir ant viršaus likusias bulves. Šutinkite orkaitėje apie 30 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą