Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 700 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 100 gramų pupelių
- 150 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles užpilame šaltu vandeniu ir laikome apie 3-4 val.
Užpilame pupeles švariu vandeniu ir verdame, kol suminkštės.
Išvirusias pupeles nusausinkite ir sumalkite.
Sukapotą svogūną pakepinkite ir sumaišykite su maltomis pupelėmis. Įmaišykite druskos ir pipirų.
Į faršą įmaišykite prieskonius ir kiaušinį.
Konservuotus pomidorus (be odelių) sutrinkite iki tyrelės masės.
Imkite faršo, suplokite paplotėlius į kiekvieno paplotėlio vidų įdėkite po šaukštelį įdaro ir suspauskite.
Kepimo skardą patepkite aliejumi, sudėkite kukulius ir supilkite sutrintus pomidorus su sultimis.
Apibarstykite mėgiamais žalumynais: rozmarinais ar čiobreliais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 700 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
- 100 gramų pupelių
- 150 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles užpilame šaltu vandeniu ir laikome apie 3-4 val.
Užpilame pupeles švariu vandeniu ir verdame, kol suminkštės.
Išvirusias pupeles nusausinkite ir sumalkite.
Sukapotą svogūną pakepinkite ir sumaišykite su maltomis pupelėmis. Įmaišykite druskos ir pipirų.
Į faršą įmaišykite prieskonius ir kiaušinį.
Konservuotus pomidorus (be odelių) sutrinkite iki tyrelės masės.
Imkite faršo, suplokite paplotėlius į kiekvieno paplotėlio vidų įdėkite po šaukštelį įdaro ir suspauskite.
Kepimo skardą patepkite aliejumi, sudėkite kukulius ir supilkite sutrintus pomidorus su sultimis.
Apibarstykite mėgiamais žalumynais: rozmarinais ar čiobreliais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą