Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jautienos faršo
  • 700 mililitrų sultinio
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 riekės batono
  • 80 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas jautienos faršo
  • 700 mililitrų sultinio
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 riekės batono
  • 80 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš faršo, mirkyto batono, prieskonių ir kiaušinių išminkyti faršą.
  2. Iš faršo formuoti kotletus ir juos apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
  3. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame apkepinti smulkintus svogūnus, vis maišant berti miltus, apkepinti. Pilti sultinį, sudėti kotletus ir troškinti apie 25 minutes.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų