Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas triušienos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
  • šiek tiek prieskonių
  • 300 gramų kumpio (Biovela)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas triušienos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
  • šiek tiek prieskonių
  • 300 gramų kumpio (Biovela)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušieną supjaustyti, įdėti į indą ir užpilti actu, įpilti šiek tiek
    vandens, kad apsemtų ir 1 valandą pamarinuokite. Didelėje keptuvėje
    pakaitiname 1 šaukštą aliejaus, sudedame kiaulienos šoninę, suberiame
    pjaustytus svogūnus, morkas, salierą, papriką ir kepame, kol
    suminkštėja. Triušienos gabaliukus ištraukiame iš marinato,
    nusausiname popieriniu rankšluosčiu, apvoliojame miltais ir kepame, kol
    iš visų pusių apskrunda. Suberiame prieskonių ir sumažinę ugnį, lėtai troškiname apie valandą laiko. Jeigu matote, kad keptuvėje
    baigiasi vanduo truputėlį vėl įpilame ir vėl troškiname. Skanaus :)

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų