INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas triušienos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
- šiek tiek prieskonių
- 300 gramų kumpio (Biovela)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušieną supjaustyti, įdėti į indą ir užpilti actu, įpilti šiek tiek
vandens, kad apsemtų ir 1 valandą pamarinuokite. Didelėje keptuvėje
pakaitiname 1 šaukštą aliejaus, sudedame kiaulienos šoninę, suberiame
pjaustytus svogūnus, morkas, salierą, papriką ir kepame, kol
suminkštėja. Triušienos gabaliukus ištraukiame iš marinato,
nusausiname popieriniu rankšluosčiu, apvoliojame miltais ir kepame, kol
iš visų pusių apskrunda. Suberiame prieskonių ir sumažinę ugnį, lėtai troškiname apie valandą laiko. Jeigu matote, kad keptuvėje
baigiasi vanduo truputėlį vėl įpilame ir vėl troškiname. Skanaus :)
Autorius: Neringa
REKLAMA