Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas jūros lydekų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.

    Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.

    Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
    .

Autorius: Šarūnas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas jūros lydekų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.

    Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.

    Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
    .

Autorius: Šarūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų