Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas jūros lydekų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.
Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.
Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas jūros lydekų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.
Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.
Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą