INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų (galva)
- 1 kilogramas jautienos
- 1 litras vandens
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 300 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustytą jautieną dedame į verdantį vandenį, kad apsemtų.
Sudedame morkas, svogūnus, prieskonius.
Kai baigia virti įdedame šaukštą pomidorų tyrės (sutrintą pomidorą), marinuotus arba išvirtus grybus. Aš turėjau tik pievagrybių, tai sudėjau juos.
Viską gerai išmaišome ir patroškiname dar 5 minutes.
Troškinį išimame į lėkštę ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 1 sauja petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų (galva)
- 1 kilogramas jautienos
- 1 litras vandens
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 300 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustytą jautieną dedame į verdantį vandenį, kad apsemtų.
Sudedame morkas, svogūnus, prieskonius.
Kai baigia virti įdedame šaukštą pomidorų tyrės (sutrintą pomidorą), marinuotus arba išvirtus grybus. Aš turėjau tik pievagrybių, tai sudėjau juos.
Viską gerai išmaišome ir patroškiname dar 5 minutes.
Troškinį išimame į lėkštę ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Autorius: Lijana
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI