Į miltus sutarkuojame margariną, kiaušinių trynius, sudedame cukraus pudrą ir gerai ištriname. Supilame su soda išmaišytą grietinę ir išminkome tešlą. Formuojame triufelius ir kepame 150 laipsnių temperatūroje, kol paruduos, apie 30 min. Glajui cukrų, pieną, sviestą ir kakavą pakaitiname iki virimo. Triufelius pamirkome glajuje ir apvoliojame trintuose vaflių trupiniuose. Apvoliotus paliekame šaltai, kad sustingtų glajus. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
2 stiklinės cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
200 gramų margarino
4 vienetai kiaušinių (virti)
300 gramų kvietinių miltų
8 valgomieji šaukštai pieno
1 arbatinis šaukštelis sodos
100 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas grietinės
šiek tiek vaflių (trupintas (apvoliojimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus sutarkuojame margariną, kiaušinių trynius, sudedame cukraus pudrą ir gerai ištriname. Supilame su soda išmaišytą grietinę ir išminkome tešlą. Formuojame triufelius ir kepame 150 laipsnių temperatūroje, kol paruduos, apie 30 min. Glajui cukrų, pieną, sviestą ir kakavą pakaitiname iki virimo. Triufelius pamirkome glajuje ir apvoliojame trintuose vaflių trupiniuose. Apvoliotus paliekame šaltai, kad sustingtų glajus. Skanaus.