Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 stiklinė gazuoto vandens
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 stiklinė gazuoto vandens
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti žiedais.
  2. Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
  3. Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
  4. Kepti aliejuje.
  5. Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų