REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištiena (filė)
  • 1 žiupsnelis prieskonių (vištienai)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištiena (filė)
  • 1 žiupsnelis prieskonių (vištienai)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Į polietileno maišelį sudedame miltus bei krakmolą, tada - vištieną. Visą gerai papurtome, kad vištiena apsivoliotų miltuose. Tada iškepame keptuvėje.
  2. Tada vištienos gabaliukus sudedame į lėkštę, išklotą virtuviniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų aliejus.
  3. Į keptuvę pilame 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname sezamus. Tuomet pilame į keptuvę citrinos sultis, sojos padažą, dedame medaus,
    gerai išmaišome ir kai tik pradeda kristalizuotis beriame į tą keptuvę vištieną ir išmaišome.

    Patiekiame su virtais ryžiais su žirneliais.

    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų