Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
  • 5 vienetai svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 litro kefyro
  • šiek tiek druskos (pagal skonį)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).

    Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).

    Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.

    Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.

    Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.

    Jau daug metų recepto nekeičiu ;).

    Skanaus

Autorius: Romas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
  • 5 vienetai svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 0.5 litro kefyro
  • šiek tiek druskos (pagal skonį)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).

    Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).

    Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.

    Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.

    Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.

    Jau daug metų recepto nekeičiu ;).

    Skanaus

Autorius: Romas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų