Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas batono (riekė)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.

    Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.

Autorius: Bronė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 750 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas batono (riekė)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.

    Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.

Autorius: Bronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų