Užvirinkite pieną. Visus sausus ingredientus supilkite į dubenį, tuomet supilkite aliejų ir viską išmaišykite. Maišant palengva supilkite karštą pieną ir dar 6-7 minutes pamaišykite. Tuomet tešlą išimkite ant miltai pabarstyto stalo ir šiek paminkykite. Tešlą padalinkite į maždaug 15 lygių gabalėlių ir iš kiekvieno jų iškočiokite ploną blyną. Dėkite blyną į labai karštą sausą keptuvę ir kiekvieną blyno pusę kepkite po maždaug 30 sekundžių. Šias minkštas ir labai skanias tortilijas galite įdaryti savo mėgstamu įdaru ir mėgautis nuostabiu patiekalu. Skanaus.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
350 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
2.5 valgomojo šaukšto aliejaus
2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinkite pieną. Visus sausus ingredientus supilkite į dubenį, tuomet supilkite aliejų ir viską išmaišykite. Maišant palengva supilkite karštą pieną ir dar 6-7 minutes pamaišykite. Tuomet tešlą išimkite ant miltai pabarstyto stalo ir šiek paminkykite. Tešlą padalinkite į maždaug 15 lygių gabalėlių ir iš kiekvieno jų iškočiokite ploną blyną. Dėkite blyną į labai karštą sausą keptuvę ir kiekvieną blyno pusę kepkite po maždaug 30 sekundžių. Šias minkštas ir labai skanias tortilijas galite įdaryti savo mėgstamu įdaru ir mėgautis nuostabiu patiekalu. Skanaus.