Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus (biskvitui)
  • 50 gramų cukraus (glajui)
  • 50 gramų cukraus (varškei)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 1 vienetas kiaušinių (varškei)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (varškei)
  • 120 mililitrų pieno (glajui)
  • 50 gramų juodojo šokolado (biskvitui)
  • 100 gramų juodojo šokolado (glajui)
  • 250 gramų varškės
  • 25 gramai aliejaus (glajui)
  • 50 gramų kokosų (drožlės, varškei)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sutryniau su kiaušiniais, kokoso drožlėmis, cukrumi miltais.
    Suformavau nedidelius rutuliukus.
    Taip pat užmaišiau tešlą šokoladiniam biskvitui: kiaušiniai išplakti su cukrumi, įmaišytas ištirpintas šokoladas, miltai, kakava, kepimo milteliai.
    Tešlą sukrėsti į kepimo indą. Ant viršaus įspausti varškės rutuliukus.
    Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 35 min.
    Papuošti torto viršų ir šonus glazūra. Pieną šildyti ant ugnies, bet neužvirinti. Supilti cukrų, aliejų, ištirpinti šokoladą. Viską maišyti, kol bus vientisa masė. Kai jau šiek tiek pravės, aptepti tortą.
    Tortą laikyti šaldytuve bent 4 val.

Autorius: Genovaitė

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus (biskvitui)
  • 50 gramų cukraus (glajui)
  • 50 gramų cukraus (varškei)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 1 vienetas kiaušinių (varškei)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (varškei)
  • 120 mililitrų pieno (glajui)
  • 50 gramų juodojo šokolado (biskvitui)
  • 100 gramų juodojo šokolado (glajui)
  • 250 gramų varškės
  • 25 gramai aliejaus (glajui)
  • 50 gramų kokosų (drožlės, varškei)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sutryniau su kiaušiniais, kokoso drožlėmis, cukrumi miltais.
    Suformavau nedidelius rutuliukus.
    Taip pat užmaišiau tešlą šokoladiniam biskvitui: kiaušiniai išplakti su cukrumi, įmaišytas ištirpintas šokoladas, miltai, kakava, kepimo milteliai.
    Tešlą sukrėsti į kepimo indą. Ant viršaus įspausti varškės rutuliukus.
    Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 35 min.
    Papuošti torto viršų ir šonus glazūra. Pieną šildyti ant ugnies, bet neužvirinti. Supilti cukrų, aliejų, ištirpinti šokoladą. Viską maišyti, kol bus vientisa masė. Kai jau šiek tiek pravės, aptepti tortą.
    Tortą laikyti šaldytuve bent 4 val.

Autorius: Genovaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų