Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas margarino (pakelis)
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nubrauktas)
- 1 vienetas grietinės (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas margarino (pakelis)
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nubrauktas)
- 1 vienetas grietinės (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pertepimui:
1 indelis kondensuoto pieno
200 g sviesto
1 g druskos
Šokoladiniam kremui:
100 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus
1 plytelė šokolado (be priedų)
10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą