Pudingui: 1 l. pieno 2 pak. pudingo Kremui: 2 geltoni tryniai 1 šaukštas miltų pertepimui ir papuošimui konservuotų persikų puselių. trupiniai (torto apibarstymui)
gaminimas: trynius atskirti nuo baltymų, juos išplakti su cukrumi, o baltymus iki standžių putų. Sumaišyti su miltais viską. Sviestu ištepti skardą, supilti masę ir pašauti į įkaitintą orkaitę 40-45 minutes. Iš nurodytų produktų pagaminti pudingą, jį ataušinti. Į jį sudėti trynius, ir miltus ir viską gerai išsukt. Iškepusį biskvitą taip pat ataušinti, padalinti per pusę, jei norisi didesnio (aukštesnio torto, tada išsikepti dar pora tokių lakštų). Biskvitus pertepti krepu, ir ant jų dėti persikų skilteles. Kai sutepsite tortą aptepti kremu ir apiberti trupiniais (džiūvėsiais, biskvito likučiais, ir kt.). Ir papuošti. Skanaus!
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
10 vienetų kiaušinių (tryniai)
1 stiklinė kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pudingui: 1 l. pieno 2 pak. pudingo Kremui: 2 geltoni tryniai 1 šaukštas miltų pertepimui ir papuošimui konservuotų persikų puselių. trupiniai (torto apibarstymui)
gaminimas: trynius atskirti nuo baltymų, juos išplakti su cukrumi, o baltymus iki standžių putų. Sumaišyti su miltais viską. Sviestu ištepti skardą, supilti masę ir pašauti į įkaitintą orkaitę 40-45 minutes. Iš nurodytų produktų pagaminti pudingą, jį ataušinti. Į jį sudėti trynius, ir miltus ir viską gerai išsukt. Iškepusį biskvitą taip pat ataušinti, padalinti per pusę, jei norisi didesnio (aukštesnio torto, tada išsikepti dar pora tokių lakštų). Biskvitus pertepti krepu, ir ant jų dėti persikų skilteles. Kai sutepsite tortą aptepti kremu ir apiberti trupiniais (džiūvėsiais, biskvito likučiais, ir kt.). Ir papuošti. Skanaus!