• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas kavos (tirpi)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1/3 stiklinės vandens (šiltas)
  • 2 stiklinės grietinėlės (kremas)
  • 220 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kepimo miltelių
  • 165 gramai baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C laipsnių. Uždenkite torto formą kepimo popieriumi.

    Ištirpinkite sviestą, dėkite šokolado gabaliukus ir išmaišykite, kol šokoladas ištirps.

    Ištirpinkite kavą karštame vandenyje, pridėkite vanilės ir druskos. Supilkite į šokolado masę. Tada išplakite kiaušinius su cukrumi (plakite apie 5 minute). Įmaišykite kakavą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite du mišinius.

    Supilkite tešlą į skardą ir kepkite 50 minučių.

    Ištirpinkite sviestą su baltuoju šokoladu, pilkite plaktą kiaušinį, dėkite vanilės, grietinėlės kremo ir elektriniu maišytuvu išplakite.

    Tortui iškepus ir atvėsus ant viršaus dėkite baltąją masę ir palikite tortą šaldytuve kelioms valandoms.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas kavos (tirpi)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1/3 stiklinės vandens (šiltas)
  • 2 stiklinės grietinėlės (kremas)
  • 220 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kepimo miltelių
  • 165 gramai baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C laipsnių. Uždenkite torto formą kepimo popieriumi.

    Ištirpinkite sviestą, dėkite šokolado gabaliukus ir išmaišykite, kol šokoladas ištirps.

    Ištirpinkite kavą karštame vandenyje, pridėkite vanilės ir druskos. Supilkite į šokolado masę. Tada išplakite kiaušinius su cukrumi (plakite apie 5 minute). Įmaišykite kakavą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Sumaišykite du mišinius.

    Supilkite tešlą į skardą ir kepkite 50 minučių.

    Ištirpinkite sviestą su baltuoju šokoladu, pilkite plaktą kiaušinį, dėkite vanilės, grietinėlės kremo ir elektriniu maišytuvu išplakite.

    Tortui iškepus ir atvėsus ant viršaus dėkite baltąją masę ir palikite tortą šaldytuve kelioms valandoms.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų