INGREDIENTAI:
- 100 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 gramų topinambų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtus ir nuluptus topinambus supjaustykite riekelėmis ir parūgštinkite citrinos sultimis ar vaisių actu. Supjaustykite virtų bulvių ir kietai virtų kiaušinių. Sudėkite gražiai eilutėmis į apvalų pusdubenį ir apibarstykite supjaustytais svogūnų laiškais. Grietinę, išplaktą su trupučiu druskos ir šiek tiek cukraus, paduokite atskirai. Mėgstantiems į stiklinę grietinės dar galima įdėti šaukštelį garstyčių.
REKLAMA