Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 100 mililitrų kavos (virta, be tirščių)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 36 vienetai sausainių (biskvitai)
  • 450 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi, įdėkite sūrį ir sumaišykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki putų ir supilkite maišydami į pirmąją paruoštą masę. Įpilkite 1/3 mišinio į atskirą indą ir sumaišykite su kakava. Į pusapvalį gilų indą supilkite pusė mišinio be kakavos. Ant jo dėkite sausainius pamirkytus kavoje. Užpilkite mišinį su kakava. Ant viršaus dėkite sausainius, mirkytus kavoje ir užpilkite likusį mišinį be kakavos. Ant višaus užbarstykite kakavos miltelių ir indą palikite šaldytuve parai. Patiekdami supjaustykite 4x4x4 kubeliais, užpilkite karšto šokolado.

    Biskvitiniai sausainiai yra paprasčiausias būdas, nes lengvai galima rasti parduotuvėse, tačiau labiausiai tinkantys sausainiai vadinasi "Lady fingers".
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų