Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek kakavos
- 1 stiklinė kavos (stipri)
- šiek tiek migdolų (esencija)
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 50 mililitrų likerio (amareto)
- 250 gramų maskarponės sūrio
- 100 gramų biskvitų (biskvitiniai piršteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šitas desertas dieviško skonio....seniai jau bevalgiau tokį skanų, saldžiai gaivų desertą...tiks bet kokiai šventei...
Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu.
Kiaušinio trynius sudėti į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite mikseriu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite maskarponę ir migdolų kvapus.
Sausainius išmirkykite (po 3 sekundes iš kiekvienos pusės) kavoje, sudėkite į vieną didelį arba kelis nedidelius indelius. Užtepkite sluoksnį kremo. Užklokite sekančiu išmirkytų sausainių sluoksniu, užtepkite likusiu kremu. Užbarstykite kakvos.
Kad būtų šventiškiau aš viršų papuošiau plakta grietinėle.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek kakavos
- 1 stiklinė kavos (stipri)
- šiek tiek migdolų (esencija)
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 50 mililitrų likerio (amareto)
- 250 gramų maskarponės sūrio
- 100 gramų biskvitų (biskvitiniai piršteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šitas desertas dieviško skonio....seniai jau bevalgiau tokį skanų, saldžiai gaivų desertą...tiks bet kokiai šventei...
Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu.
Kiaušinio trynius sudėti į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite mikseriu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite maskarponę ir migdolų kvapus.
Sausainius išmirkykite (po 3 sekundes iš kiekvienos pusės) kavoje, sudėkite į vieną didelį arba kelis nedidelius indelius. Užtepkite sluoksnį kremo. Užklokite sekančiu išmirkytų sausainių sluoksniu, užtepkite likusiu kremu. Užbarstykite kakvos.
Kad būtų šventiškiau aš viršų papuošiau plakta grietinėle.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą