REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • 1 stiklinė kavos (stipri)
  • šiek tiek migdolų (esencija)
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 50 mililitrų likerio (amareto)
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 100 gramų biskvitų (biskvitiniai piršteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šitas desertas dieviško skonio....seniai jau bevalgiau tokį skanų, saldžiai gaivų desertą...tiks bet kokiai šventei...

    Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu.

    Kiaušinio trynius sudėti į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite mikseriu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite maskarponę ir migdolų kvapus.

    Sausainius išmirkykite (po 3 sekundes iš kiekvienos pusės) kavoje, sudėkite į vieną didelį arba kelis nedidelius indelius. Užtepkite sluoksnį kremo. Užklokite sekančiu išmirkytų sausainių sluoksniu, užtepkite likusiu kremu. Užbarstykite kakvos.
    Kad būtų šventiškiau aš viršų papuošiau plakta grietinėle.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • 1 stiklinė kavos (stipri)
  • šiek tiek migdolų (esencija)
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 50 mililitrų likerio (amareto)
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 100 gramų biskvitų (biskvitiniai piršteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šitas desertas dieviško skonio....seniai jau bevalgiau tokį skanų, saldžiai gaivų desertą...tiks bet kokiai šventei...

    Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu.

    Kiaušinio trynius sudėti į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite mikseriu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite maskarponę ir migdolų kvapus.

    Sausainius išmirkykite (po 3 sekundes iš kiekvienos pusės) kavoje, sudėkite į vieną didelį arba kelis nedidelius indelius. Užtepkite sluoksnį kremo. Užklokite sekančiu išmirkytų sausainių sluoksniu, užtepkite likusiu kremu. Užbarstykite kakvos.
    Kad būtų šventiškiau aš viršų papuošiau plakta grietinėle.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų