• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 420 gramų pupelių (raudonos, konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pusę svogūno ir paprikos smulkiai supjaustyti.
    Kitą pusę paprikos ir pusę porcijos pupelių sumalti. Tada į pupelių masę sudėti faršą, pasūdyti, paskaninti pipirais.
    Suformuoti nedidelius kamuoliukus ir apkepti.
    Keptuvėje pakepinti smulkintus svogūnus, papriką ir česnaką. Sudėti pomidorus ir likusias pupeles. Suberti prieskonius. Patroškinti kelias minutes.
    Į padažą sudėti teftelius, uždengti ir troškinti apie 10 min. ant silpnos ugnies.

Autorius: Violeta

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 420 gramų pupelių (raudonos, konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pusę svogūno ir paprikos smulkiai supjaustyti.
    Kitą pusę paprikos ir pusę porcijos pupelių sumalti. Tada į pupelių masę sudėti faršą, pasūdyti, paskaninti pipirais.
    Suformuoti nedidelius kamuoliukus ir apkepti.
    Keptuvėje pakepinti smulkintus svogūnus, papriką ir česnaką. Sudėti pomidorus ir likusias pupeles. Suberti prieskonius. Patroškinti kelias minutes.
    Į padažą sudėti teftelius, uždengti ir troškinti apie 10 min. ant silpnos ugnies.

Autorius: Violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų