Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų abrikosų
  • 2 vienetai obuolių
  • 200 gramų miltai
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių ((tryniai))
  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų abrikosų
  • 2 vienetai obuolių
  • 200 gramų miltai
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas kiaušinių ((tryniai))
  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sutarkuoti su sviestu, įmušti kiaušinio trynį, suformuoti tešlos gabalą. Jei jis nesiformuoja, įpilti kelis šaukštelius ledinio vandens. Tešlą atvėsinti ir iškočioti į lakštą.
  2. Puode išlydti sviestą ir cukrų, pavirti iki karamelės konsistencijos. Šią masę pilti į kepimo formos dugną, ant jos sudėti smulkiai pjaustytus obuolius ir abrikosus. Viršų padengti tešlos lakštu.
  3. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 25 min. Iškepus pyragą apversti ir patiekti su vaniliniais ledais.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų