REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius užmerkti ir palikti.
 - Burokine tarka sutarkuoti kopūstą,jo turi būti tiek,kiek ir faršo.Palikti keletą lapų kopūsto.
 - Keptuvėje svieste pakepinti tarkuotą kopūstą,smulkintą česnaką ir svogūną.
 - Į mėsos faršą įmušti kiaušinius,berti prieskonius,pipirus,druską,nusunktus ryžius ir kepintus kopūstus.Viską gerai maišyti.
 - Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti norimo dydžio kotletukus,ir pakepti.
 - Į puodo dugną dėti paliktus kopūsto lapus,talpinti apkeptus kotletukus ar balandėlius(kaip pavadinsime),berti pjaustytų morkų,svogūno,česnako,priekonių ir viską patroškinti.Tiekti su karštomis bulvėmis,daržovėmis,salotomis.
 - Kas mėgsta padažus.galima iš miltų,pieno,sviesto paruošti baltą padažą ir aplieti balandėlius.
 
REKLAMA
 
  
