Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 900 gramų vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami žalių bulvių tarkiai ir maišant pavirinama, kol sutirštėja.
    Tada pridedama taukuose pakepintų svogūnų, druskos ir košė statoma į orkaitę patroškinti.
    Valgoma viena, arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 900 gramų vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami žalių bulvių tarkiai ir maišant pavirinama, kol sutirštėja.
    Tada pridedama taukuose pakepintų svogūnų, druskos ir košė statoma į orkaitę patroškinti.
    Valgoma viena, arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų