Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
- 900 gramų vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami žalių bulvių tarkiai ir maišant pavirinama, kol sutirštėja.
Tada pridedama taukuose pakepintų svogūnų, druskos ir košė statoma į orkaitę patroškinti.
Valgoma viena, arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
- 900 gramų vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami žalių bulvių tarkiai ir maišant pavirinama, kol sutirštėja.
Tada pridedama taukuose pakepintų svogūnų, druskos ir košė statoma į orkaitę patroškinti.
Valgoma viena, arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą