Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų agurkų (sūdyti)
  • 10 gramų krienų
  • 20 gramų svogūnų
  • 10 gramų aliejaus
  • 150 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuvalyti, supjaustyti griežinėliais ir išvirti. Nuoviro neišpilti. Į indą sudėti burokėlius, griežinėliais supjaustytus agurkus, svogūnus, susmulkintus krienus, supilti aliejų. Užpilti burokėlių nuoviru per pusę atskiestu skysčiu nuo sūdytų agurkų (iš viso apie 300 ml), gerai permaišyti ir pastatyti šaltoj vietoj 24 valandoms.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų