Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 gramų petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 100 gramų baltojo vyno (sausas)
- 350 gramų makaronų
- 50 gramų grietinėlės
- 8 vienetai vėžių
- šiek tiek druskos
- 300 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame vėžiagyvius, beriame šiek tiek smulkintų česnakų, svogūnų ir viska kepiname ant vidutinės ugnies apie 10-12 min.Tuo tarpu atskirame nedideliame puode gaminkite padažą. Įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite likusį smulkintą svogūną su česnaku. Supilkite pomidorų tyrę, kepinkite apie 5 min. ir tada pilkite grietinėlę, pabarstykite druska ir pipirais. Pakepinkite ant silpnos ugnies dar maždaug 5 min. Jūsų padažas paruoštas. Grįžtame prie vėžiagyvių. Apkepinus 10-12 min. vėžiagyvius supilkite baltą sausą vyną, leiskite jam nugaruoti ir dėkite juos i padažą. Gerai pamaišykite ir palikite kelioms min. tam, kad jie įsigertų padažo. Tada išvirtus makaronus sudėkite į padažą, gerai išmaišykite ir serviruokite i lėkštę, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 gramų petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 100 gramų baltojo vyno (sausas)
- 350 gramų makaronų
- 50 gramų grietinėlės
- 8 vienetai vėžių
- šiek tiek druskos
- 300 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame vėžiagyvius, beriame šiek tiek smulkintų česnakų, svogūnų ir viska kepiname ant vidutinės ugnies apie 10-12 min.Tuo tarpu atskirame nedideliame puode gaminkite padažą. Įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite likusį smulkintą svogūną su česnaku. Supilkite pomidorų tyrę, kepinkite apie 5 min. ir tada pilkite grietinėlę, pabarstykite druska ir pipirais. Pakepinkite ant silpnos ugnies dar maždaug 5 min. Jūsų padažas paruoštas. Grįžtame prie vėžiagyvių. Apkepinus 10-12 min. vėžiagyvius supilkite baltą sausą vyną, leiskite jam nugaruoti ir dėkite juos i padažą. Gerai pamaišykite ir palikite kelioms min. tam, kad jie įsigertų padažo. Tada išvirtus makaronus sudėkite į padažą, gerai išmaišykite ir serviruokite i lėkštę, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą