Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės ryžių (virti)
- 4 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupame ir sutriname arba sutarkuojame smulkia tarka.
Įmaišome ryžius, manus ir dar kartą pertriname. Į šią masę įmaišome prieskonius ir kiaušinio plakinį.
Įkaitiname aliejų ir kepame blynus. 1 šaukštas tešlos - 1 blynas.
Kepame, kol abi pusės pagelsta.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 stiklinės ryžių (virti)
- 4 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupame ir sutriname arba sutarkuojame smulkia tarka.
Įmaišome ryžius, manus ir dar kartą pertriname. Į šią masę įmaišome prieskonius ir kiaušinio plakinį.
Įkaitiname aliejų ir kepame blynus. 1 šaukštas tešlos - 1 blynas.
Kepame, kol abi pusės pagelsta.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą