Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome svogūną skritulėliais, apipilame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Suplakame kiaušinį su grietine, pagardiname druska ir raudonaisiais pipirais, įdedame miltų. Viską gerai išplakame, masės tirštumas turi būti panašus į grietinės. Pavoliojame svogūnų skritulėlius tešloje ir dedame į įkaitintą su aliejumi keptuvę. Kepame kol apskrus, dedame ant servetėlės, kad ji sugertų riebalus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų