Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 500 mililitrų vandens
  • 20 gramų druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės 10 g salyklo ekstrakto.
    Supilkite ant stalo miltus, padarykite miltų kauburio viduryje duobutę ir sudėkite į ją mieles, smulkiai supjaustytą kumpį, salyklo ekstraktą, sviestą, druską bei vandenį ir gerai išminkykite tešlą.
    Gautą tešlą palikite šiltai 1 val., kad pakiltų.
    Iš pakilusios tešlos formuokite nedideles bandeles ir dėkite jas ant riebalais pateptos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20-25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas palikite keletai min., kad pravėstų ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 500 mililitrų vandens
  • 20 gramų druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės 10 g salyklo ekstrakto.
    Supilkite ant stalo miltus, padarykite miltų kauburio viduryje duobutę ir sudėkite į ją mieles, smulkiai supjaustytą kumpį, salyklo ekstraktą, sviestą, druską bei vandenį ir gerai išminkykite tešlą.
    Gautą tešlą palikite šiltai 1 val., kad pakiltų.
    Iš pakilusios tešlos formuokite nedideles bandeles ir dėkite jas ant riebalais pateptos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20-25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas palikite keletai min., kad pravėstų ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų