Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
- 1 kilogramas kvietinių miltų
- 500 mililitrų vandens
- 20 gramų druskos
- 100 gramų sviesto
- 50 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės 10 g salyklo ekstrakto.
Supilkite ant stalo miltus, padarykite miltų kauburio viduryje duobutę ir sudėkite į ją mieles, smulkiai supjaustytą kumpį, salyklo ekstraktą, sviestą, druską bei vandenį ir gerai išminkykite tešlą.
Gautą tešlą palikite šiltai 1 val., kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos formuokite nedideles bandeles ir dėkite jas ant riebalais pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20-25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas palikite keletai min., kad pravėstų ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
- 1 kilogramas kvietinių miltų
- 500 mililitrų vandens
- 20 gramų druskos
- 100 gramų sviesto
- 50 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės 10 g salyklo ekstrakto.
Supilkite ant stalo miltus, padarykite miltų kauburio viduryje duobutę ir sudėkite į ją mieles, smulkiai supjaustytą kumpį, salyklo ekstraktą, sviestą, druską bei vandenį ir gerai išminkykite tešlą.
Gautą tešlą palikite šiltai 1 val., kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos formuokite nedideles bandeles ir dėkite jas ant riebalais pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20-25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas palikite keletai min., kad pravėstų ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą