• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 5 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • 9 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 16 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar galima saują razinų, obuolių košės ar uogienės
    Labai greitai galima išsikepti gan skanų ir nebrangų pyragą savo šeimai ar netikėtai užklydusiam svečiui.
    Cukrų, kiaušinius, vanilinį cukrų, aliejų ir kepimo miltelius gerai išplakame su mikseriu. Tada įdedame grietinę ( jos neturint tinka ir majonezas) ir vėl gerai išplakame. Tada suberiame miltus ir su mikseriu plakame kol gaunasi vientisa tirštoka masė. Pusę tos masės supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tada gražiai, sudedame supjaustytus riekutėmis obuolius ir apibarstome cinamonu. Jei turiu dar pabarstau porą saujų razinų ar patepu obuolių koše ar taip kokia šaldytuve užsilikusia uogiene. Tada su šaukštu užpilame likusią tešlą. Kartais 3 šaukštus tešlos palieku, į ją įdedu kakavos miltelių ir išplakęs tokiais dryžiais padengiu pyrago paviršių. ( Iškepęs atrodo kaip glaistytas šokoladu). Kepu 160 temp. orkaitėje kol paviršius glažiai pagelsta. Apie 35-40 min.
    Visiems patinka. Tikiuosi patiks ir Jums. Skanaus. Svidmantas

Autorius: Svidas

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 5 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • 9 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 16 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar galima saują razinų, obuolių košės ar uogienės
    Labai greitai galima išsikepti gan skanų ir nebrangų pyragą savo šeimai ar netikėtai užklydusiam svečiui.
    Cukrų, kiaušinius, vanilinį cukrų, aliejų ir kepimo miltelius gerai išplakame su mikseriu. Tada įdedame grietinę ( jos neturint tinka ir majonezas) ir vėl gerai išplakame. Tada suberiame miltus ir su mikseriu plakame kol gaunasi vientisa tirštoka masė. Pusę tos masės supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tada gražiai, sudedame supjaustytus riekutėmis obuolius ir apibarstome cinamonu. Jei turiu dar pabarstau porą saujų razinų ar patepu obuolių koše ar taip kokia šaldytuve užsilikusia uogiene. Tada su šaukštu užpilame likusią tešlą. Kartais 3 šaukštus tešlos palieku, į ją įdedu kakavos miltelių ir išplakęs tokiais dryžiais padengiu pyrago paviršių. ( Iškepęs atrodo kaip glaistytas šokoladu). Kepu 160 temp. orkaitėje kol paviršius glažiai pagelsta. Apie 35-40 min.
    Visiems patinka. Tikiuosi patiks ir Jums. Skanaus. Svidmantas

Autorius: Svidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų