REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (baltasis)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (Danssukker „Farinas“)
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (varškei)
  • 1 sauja lazdyno reišutų (švieži)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek juodojo šokolado (puošimui)
  • 400 gramų varškės („Presdent“)
  • 180 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (lygūs)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • šiek tiek uogų (puošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nešaltą sviestą ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Įplakti kiaušinius, vieną baltymą palikti.
    Supilti nešaltą grietinėlę.
    Supilti miltus su kepimo milteliais, išmaišyti.
    Tešlą perskirti pusiau ir į vieną pusę įmaišyti kakavą.
    Kepimo formą ištepti sviestu, supilti tešlą (su kakava), jos kraštus šaukštu pakelti.
    ,,Fariną'' ištrinti gerai su kiaušinio baltymu, krakmolu ir įmaišyti į varškę.
    Į varškę suberti smulkintuvu smulkintų be luobelių riešutų.
    Varškę supilti ant tešlos.
    Varškę užkloti likusia balta tešla.
    Kepti 30 min iki 200 laipsnių orkaitėje.
    Puošti pagal savo fantaziją. Aš kraštus su specialiu įrankiu apliejau karamele, po to glaisčiau cukraus pudra, puošiau riešutais, uogomis.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (baltasis)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (Danssukker „Farinas“)
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (varškei)
  • 1 sauja lazdyno reišutų (švieži)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek juodojo šokolado (puošimui)
  • 400 gramų varškės („Presdent“)
  • 180 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (lygūs)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • šiek tiek uogų (puošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nešaltą sviestą ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Įplakti kiaušinius, vieną baltymą palikti.
    Supilti nešaltą grietinėlę.
    Supilti miltus su kepimo milteliais, išmaišyti.
    Tešlą perskirti pusiau ir į vieną pusę įmaišyti kakavą.
    Kepimo formą ištepti sviestu, supilti tešlą (su kakava), jos kraštus šaukštu pakelti.
    ,,Fariną'' ištrinti gerai su kiaušinio baltymu, krakmolu ir įmaišyti į varškę.
    Į varškę suberti smulkintuvu smulkintų be luobelių riešutų.
    Varškę supilti ant tešlos.
    Varškę užkloti likusia balta tešla.
    Kepti 30 min iki 200 laipsnių orkaitėje.
    Puošti pagal savo fantaziją. Aš kraštus su specialiu įrankiu apliejau karamele, po to glaisčiau cukraus pudra, puošiau riešutais, uogomis.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų