Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos (malta)
  • 1 sauja pievagrybių (marinuoti)
  • 1 saujelė džiūvesėlių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas morkų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulienos (malta)
  • 1 sauja pievagrybių (marinuoti)
  • 1 saujelė džiūvesėlių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas morkų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
  2. Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, šampinjonus, tarkuotą morką ,česnako,gerai išmaišykit.
    Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais,ir žaluma..

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų