• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek svogūnų
  • 250 gramų dešros (rūkyta, įvairi)
  • 1 litras sultinio (mėsos)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek svogūnų
  • 250 gramų dešros (rūkyta, įvairi)
  • 1 litras sultinio (mėsos)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų