Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 12 vienetų morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos nuskutamos, supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru, pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų