REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (džiovintos, smulkintos)
  • 12 vienetų jaučio kumpio (šalto rūkymo, plonos riekelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
  • 1 stiklinė pomidorų padažo
  • 600 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 2 stiklinės mocarelos sūrio (pjaustytas griežinėliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę padalinti į keturis didelius kepsnius.
    Išplakite dubenyje kiaušinius su petražolėmis, druska bei pipirais.
    Supilkite į atskirą dubenį džiūvėsėlius.
    Apvoliokite kiaulienos kepsnius paeiliui kiaušiniuose su prieskoniais, o po to džiūvėsėliuose paspaudžiant, kad kepsniai tolygiai pasidengtų džiūvėsėliais.
    Sudėkite apvoliotus kepsnius į lėkštę ir palikite per naktį šaldytuve, kad mėsa įgautų prieskonių skonį.
    Įkaitinkite keptuvėje virš vidutinės ugnies aliejų ir apkepkite jame kiekvieną kepsnio apie 5-8 min., kad kepsniai gražiai apskrustų ir iškeptų jų vidus (jei mėgstate labai gerai iškepusius kepsnius galite kepti šiek tiek ilgiau).
    Iškeptus kepsnius sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
    Apkeptus kotletus sudėkite į kepimo skardą.
    Dėkite ant kiekvieno kepsnio po 3 riekeles jautienos kumpio, 0,25 stiklinės pomidorų padažo ir 0,5 stiklinės mocarela sūrio riekelių.
    Taip paruoštus kepsnius kepkite apie 5-10 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekite šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (džiovintos, smulkintos)
  • 12 vienetų jaučio kumpio (šalto rūkymo, plonos riekelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
  • 1 stiklinė pomidorų padažo
  • 600 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 2 stiklinės mocarelos sūrio (pjaustytas griežinėliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę padalinti į keturis didelius kepsnius.
    Išplakite dubenyje kiaušinius su petražolėmis, druska bei pipirais.
    Supilkite į atskirą dubenį džiūvėsėlius.
    Apvoliokite kiaulienos kepsnius paeiliui kiaušiniuose su prieskoniais, o po to džiūvėsėliuose paspaudžiant, kad kepsniai tolygiai pasidengtų džiūvėsėliais.
    Sudėkite apvoliotus kepsnius į lėkštę ir palikite per naktį šaldytuve, kad mėsa įgautų prieskonių skonį.
    Įkaitinkite keptuvėje virš vidutinės ugnies aliejų ir apkepkite jame kiekvieną kepsnio apie 5-8 min., kad kepsniai gražiai apskrustų ir iškeptų jų vidus (jei mėgstate labai gerai iškepusius kepsnius galite kepti šiek tiek ilgiau).
    Iškeptus kepsnius sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
    Apkeptus kotletus sudėkite į kepimo skardą.
    Dėkite ant kiekvieno kepsnio po 3 riekeles jautienos kumpio, 0,25 stiklinės pomidorų padažo ir 0,5 stiklinės mocarela sūrio riekelių.
    Taip paruoštus kepsnius kepkite apie 5-10 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekite šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų