• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai porų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų lydyto sūrio
  • 2 valgomieji šaukštai raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje pakepinti faršą su truputėliu aliejaus, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
    Atskirai apkepinti porus. Sutrinti mikseryje kartu su faršu (galima netrinti).
    Užvirinti 2 stiklines vandens.
    Į vandenį sudėti faršą su porais. Patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Tada supilti 2 stiklines pieno arba grietinėlės ir dar 10 min. pavirti.
    Sudėti lydytą sūrį. Kai sūris išsilydys, sudėti raudonėlius, druską ir pipirus. Užvirinti.

Autorius: Irina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai porų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų lydyto sūrio
  • 2 valgomieji šaukštai raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje pakepinti faršą su truputėliu aliejaus, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
    Atskirai apkepinti porus. Sutrinti mikseryje kartu su faršu (galima netrinti).
    Užvirinti 2 stiklines vandens.
    Į vandenį sudėti faršą su porais. Patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Tada supilti 2 stiklines pieno arba grietinėlės ir dar 10 min. pavirti.
    Sudėti lydytą sūrį. Kai sūris išsilydys, sudėti raudonėlius, druską ir pipirus. Užvirinti.

Autorius: Irina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų