Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 100 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)
  • 400 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
    Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
    Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus.
    Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
    Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos.
    Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus.
    Pavirti 5-10 min.
    Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
    Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
    Patiekti su su pakepinta balta duona.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 100 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)
  • 400 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
    Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
    Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus.
    Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
    Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos.
    Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus.
    Pavirti 5-10 min.
    Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
    Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
    Patiekti su su pakepinta balta duona.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų