Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 100 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų (smulkinti)
- 400 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus.
Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos.
Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus.
Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Patiekti su su pakepinta balta duona.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 100 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų (smulkinti)
- 400 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti žiedeliais.
Į puodą įpilti apie 1/4 l vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti 1 šaukštą sultinio iš kubelių.
Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną ir porus.
Virti ant mažos ugnies, kol suminkštės.
Faršą be riebalų pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos.
Į verdamus svogūnus sudėti pakepintą faršą ir supjaustytus grybus.
Pavirti 5-10 min.
Sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys.
Pagardinti žalumynais bei prieskoniais.
Patiekti su su pakepinta balta duona.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą