• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka ir sumaišyti su minkštu sviestu. Tada suberti miltus, žiupsnelį druskos, maltos paprikos. Viską gerai išmaišyti.
    Iš tešlos suformuoti pailgą volelį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 min.
    Atšaldytą volelį supjaustyti 2 mm rutuliukais ir sudėti juos į skardą, padengtą kepimo popieriumi. Sausainėlius apibarstyti paprika, kmynais.
    Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
    Sausainėlius geriausia laikyti dėžutėje, žinoma, jei liks.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka ir sumaišyti su minkštu sviestu. Tada suberti miltus, žiupsnelį druskos, maltos paprikos. Viską gerai išmaišyti.
    Iš tešlos suformuoti pailgą volelį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 min.
    Atšaldytą volelį supjaustyti 2 mm rutuliukais ir sudėti juos į skardą, padengtą kepimo popieriumi. Sausainėlius apibarstyti paprika, kmynais.
    Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
    Sausainėlius geriausia laikyti dėžutėje, žinoma, jei liks.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų