tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 1 stiklinė mėlinių (arba kitokios)
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • 250 gramų varškės
  • 80 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui sviestą ištrinti su miltais ir cukrumi iki trupinių.
    Sudėti trynius ir išminkyti, o jeigu tešla per biri, įpilti truputį šalto vandens.
    Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
    Ištraukus iškloti kepimo formą, dėti į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 6-7 minutes.
    Ištraukus sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstyti cukraus bei cinamono mišiniu, paskleisti uogas, užpilti įdarą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.
    Išjungus ugnį, palikti orkaitėje atvėsti, tada dėti dar porai valandų į šaldytuvą.
    Įdarui varškę, kiaušinius, cukrų ir migdolus išsukti iki vienalytės masės, sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 1 stiklinė mėlinių (arba kitokios)
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • 250 gramų varškės
  • 80 gramų sviesto
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui sviestą ištrinti su miltais ir cukrumi iki trupinių.
    Sudėti trynius ir išminkyti, o jeigu tešla per biri, įpilti truputį šalto vandens.
    Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
    Ištraukus iškloti kepimo formą, dėti į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 6-7 minutes.
    Ištraukus sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstyti cukraus bei cinamono mišiniu, paskleisti uogas, užpilti įdarą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.
    Išjungus ugnį, palikti orkaitėje atvėsti, tada dėti dar porai valandų į šaldytuvą.
    Įdarui varškę, kiaušinius, cukrų ir migdolus išsukti iki vienalytės masės, sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų