INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų dešrelių (Biovela)
- 250 mililitrų kefyro
- 200 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Išplakti kiaušinius ir sumaišykite su kefyru. Pridėti druskos. Pridėti miltų, su kepimo milteliais. Maišyti tol, kol pasidarys vientisa tešla.
2. Sūrį sutarkuoti, dešrą supjaustyti griežiniais. Tuomet pridėti į tešlą ir gerai išmaišykite.
3. Supilti tešlą į riebalais išteptą formą ir įdėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 30-40 minučių, t.y. iki įgaus auksinę spalvą.
Autorius: Kristina
REKLAMA