Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako. Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėti griežinėlį pomidoro ir šakelę krapų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako. Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėti griežinėlį pomidoro ir šakelę krapų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą