Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako. Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėti griežinėlį pomidoro ir šakelę krapų. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
2 vienetai pomidorų pastos
5 vienetai kiaušinių
1 vienetas batono
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batoną supjaustyti riekelėmis (jei norite minkštesnių sumuštinukų, naudokite forminę duoną), plonai patepti sviestu su prieskoniais ir keletą minučių skrudinti orkaitėje. Kai riekelės apskrunda, jas ištrinti česnakais. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, sudėti į dubenį ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek majonezo, smulkintą skiltelę česnako. Aptepo ant batono tepame negailėdami – kuo storiau, tuo skaniau. Ant viršaus uždėti griežinėlį pomidoro ir šakelę krapų. Skanaus!