Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų alyvuogių (žalios)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek batono
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų alyvuogių (žalios)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek batono
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
    Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
    Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
    Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės.
    Tepame ant paskrudinto batono.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų