• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė aliejaus
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1 stiklinė mineralinio vandens
  • šiek tiek džemo (apelsinų ir svarainių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Be abejo šiam receptui galite naudoti ir kitokį, Jūsų mėgstamą džemą.
    Sumaišykite aliejų, mineralinį vandenį bei miltus ir išminkykite tešlą.
    Tešlą suskirstykite į apvalius kamuoliukus ir iškočiokite į apvalius blynus.
    Blynus supjaustykite trikampiais, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį džemo ir susukite į suktinukus.
    Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus palikite atvėsti ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
    Pigūs ir labai skanūs sausainiai.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė aliejaus
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 1 stiklinė mineralinio vandens
  • šiek tiek džemo (apelsinų ir svarainių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Be abejo šiam receptui galite naudoti ir kitokį, Jūsų mėgstamą džemą.
    Sumaišykite aliejų, mineralinį vandenį bei miltus ir išminkykite tešlą.
    Tešlą suskirstykite į apvalius kamuoliukus ir iškočiokite į apvalius blynus.
    Blynus supjaustykite trikampiais, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį džemo ir susukite į suktinukus.
    Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus palikite atvėsti ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
    Pigūs ir labai skanūs sausainiai.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų