Be abejo šiam receptui galite naudoti ir kitokį, Jūsų mėgstamą džemą. Sumaišykite aliejų, mineralinį vandenį bei miltus ir išminkykite tešlą. Tešlą suskirstykite į apvalius kamuoliukus ir iškočiokite į apvalius blynus. Blynus supjaustykite trikampiais, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį džemo ir susukite į suktinukus. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus palikite atvėsti ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Pigūs ir labai skanūs sausainiai. Skanaus.
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė aliejaus
šiek tiek kokosų (drožlės)
1 stiklinė mineralinio vandens
šiek tiek džemo (apelsinų ir svarainių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Be abejo šiam receptui galite naudoti ir kitokį, Jūsų mėgstamą džemą. Sumaišykite aliejų, mineralinį vandenį bei miltus ir išminkykite tešlą. Tešlą suskirstykite į apvalius kamuoliukus ir iškočiokite į apvalius blynus. Blynus supjaustykite trikampiais, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį džemo ir susukite į suktinukus. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus palikite atvėsti ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Pigūs ir labai skanūs sausainiai. Skanaus.