Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • 1 kilogramas morkų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 vienetas karšių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
    Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek krapų
  • 1 kilogramas morkų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 vienetas karšių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
    Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų